Губернатор Закарпаття готовий піти на поступки Рахівським мітингувальникам

ЛунченкоЯк розповіли представники місцевого Євромайдану, Валерій Лунченко готовий поступитися та піти на поступки з мітингувальниками щодо призначення голови Рахівської РДА, зокрема ладен відкликати кандидатуру Івана Сурмачевського. Чи готовий Валерій Лунченко подати на цю посаду Віктора Турока, на чому наполягають активісти, губернатор не уточнив.

Перш ніж розблокувати дорогу активісти наполягали на тому, аби зафіксувати сказане губернатором на рівні політичної заяви чи зобов’язань, аби не вийшло банально “кидка”, і після розблокування дороги, все повернеться на попередні позиції.

Трохи згодом з’явилася офіційна заява Валерій Лунченка:

– Після тривалих переговорів по кандидату на голову Рахівськоі РДА дійшли згоди, якщо завтра серед запропонованих мною трьох кандидатів на посаду голови громада Рахівщини погодить одну з числа трьох. Мною буде відкликане подання на Сурмачевського, – написав Валерій Лунченко.

Учора ввечері у Рахові пройшов вже переможний мітинг: люди розблокували дорогу, скандували “молодці” та гуділи у трембіти.

Зауважимо, що місцевий Євромайдан уже втретє за останні два дні заблокував трасу Мукачево-Рогатин. Востаннє це було зроблено о 17.30 і тривала до 22.30. Черга з автомобілів сягнула понад 20 км.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *