Хто стереже Івана Балогу (ФОТО)

Сьогодні під час сесії Закарпатської облради Іван Балога прийшов із своєрідною охороною у вигляді членів закарпатської афганської організації «Ніхто, крім нас». Протягом усього засідання ці «охоронці» мали створювати психологічний тиск у куларах та у самому залі засідань на депутатів від ПР та інших фракцій, аби ті зробили «правильний» вибір під час голосування за кандидатуру голови облради.

хол
Насправді така «охорона» вже екс-голови облради Івана Балоги нічого окрім сміху і співчуття у депутатів не викликала. Старенькі афганці у розмові з нашим кореспондентом зізналися, що самі не знають, для чого їх сюди прислали.
— Маємо дивитися, аби регіонали не завадили обрати голову облради, — так коротко пояснив свою присутність у сесійному залі один із «охоронців» Балоги. Насправді ж рішення про обрання голови облради було готове ще раніше, для цього, за повідомленнями окремих ЗМІ і було скликано позачергову сесію і роздано для страховки окремим депутатам, що вагаються, винагороду за правильний голос. За неофіційною інформацією, «нагорода» складала 10 тисяч умовних одиниць.
Зважаючи на це, присутність «афганців» на сесії було нічим іншим, як звичайним спектаклем. Саме такий висновок напрошується, особливо, аналізуючи особу керівника цих охоронців Михайла Куцкіра.
Михайло Куцкір, якщо пам’ятаєте, з’явився на ужгородському Майдані, коли до влади в Україні вже прийшли нові керівники, і коли в області вже зникла напруга. Якраз тоді, коли треба було протискати на посади людей родини Балог та усувати з посад їм неугодних. До того, цього «афганця» ніхто ні сном ні духом на ужгородському майдані не бачив.
Офіційно Михайло Куцкір очолює Закарпатську спілку ветеранів війн, яка була створена з метою перебрати допомоги, дотації й інші субсидування, які український уряд спрямовує на підтримку афганців, об’єднаних в Українську спілку ветеранів Афганстану (УСВА). На Закарпатті ця організація та її лідер чомусь називаються афганцями, хоча самих афганців в організації одиниці, а більшість — інваліди, котрі не в змозі проконтролювати, чи їм щось перепало від різного роду допомог цій організації. Крім того, ця ж спілка дублює і забирає хліб і від Ради ветеранів України та її структурних підрозділах в областях і районах.
За інформацією афганців з УСВА, котрі цікавилися діяльністю цього пана, наразі під виглядом допомоги воїнам-афганцям Куцкір отримав три квартири. Плюс щорічна грошова допомога від держави та іншого роду допомога волонтерських організацій. Зі слів справжніх афганців, діяльність цієї організації обмежується лише гостиною на день виведення військ з Афганістану та гучною вивіскою. І, судячи з сьогоднішніх послуг з охорони — обслуговуванням інтересів родини Балог.

Інформаційне Закарпаття

хол2

3 comments

Сектор А says:

ну вилиті рембо – копія…не відрізнити нах

очищення від Балогів says:

Може хоч тепер компетентні органи будуть мати можливість ретельно перевіряти багаторічну бурхливу діяльність наших “обранців”? Тепер вони муситимуть працювати у ВР постійно, сачкувати не можна буде стільки, як колись, важко буде тримати увесь крайина контролі та й люди уже не такі затуркані, як з них зробили Балоги. Охорона це ніщо біля тих корупційних оборудок, створених браттями в усіх сферах діяльності та життя краю, без винятку! Якщо цей ” синдикат” не викрити, не піддати розголосу усю “чесну” політичну діяльність наших завидівських феодалів, то Закарпаття і надалі буде кріпаками у цих фраєрів, які і сьогодні ходять з охороною. Цікаво від кого ці народообранці охороняються, від своіх виборців? Це класичний приклад шахраїв з великої дороги! Думаю ще трохи і закарпатці зрозуміють, яких представників собі обрали…

афганець says:

КУЦКІР-ШНИРЬ БАЛОГИ, ЯКИЙ МАЄ У СВОЇЙ ОРГАНІЗАЦІЇ ТРЬОХ АФГАНЦІВ.ЦЕ НЕ АФГАНЕЦЬ, А ПОДСТІЛКА!!!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *