Громадськість Воловеччини вимагає відставки Ігоря Щербея (ДОКУМЕНТ)

На Воловецьке лісове господарство чекають кадрові зміни

У вівторок, 15 липня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко зустрівся з громадськістю Воловецького району, головою Воловецької РДА Михайлом Попеличем, головою Воловецької райради Іваном Щербеєм.

ЛунченкоТак, лісівники висловили невдоволення роботою директора лісгоспа Ігоря Щербея, мотивуючи це вкрай незадовільним веденням лісового господарства в районі, вирубкою лісів з грубими порушеннями, поганим станом екології.
Заступник начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Федір Гомонай зазначив, що Державним агентством лісових ресурсів України була проведена перевірка діяльності Ігоря Щербея. Наразі відповіді з агентства немає.

Під час зустрічі було вирішено створити комісію, до складу якої входитимуть представники громадськості, лісового господарства.
Комісія контролюватиме прозорість проведення процедури перевірки. Отримати результати повинні якнайшвидше. Будуть виявлені порушення – буде прийнято рішення про звільнення директора. Я це беру під особисту відповідальність. Відповідно, правоохоронні органи мають притягнути порушників до відповідальності, – зауважив Валерій Лунченко.

Прес – центр ОДА

photo1 (1)

photo2 (3)

2 comments

Невідомо says:

Це не лісівники не не вдоволені роботою Щербей І.В., а це ті “Воловецькі бандити”, які називають себе народною радою!!!!!

Невідомо says:

Самі ходять браконьєрать по всюди, електровудочками ловлять рибу і т.д. Понабирали в Ужгород на мітинг самих хлопців, що ще навіть не розуміють, що таке ЛГ, їм, напевно, нема і 15 років! Це видно на фото. Та що вони взагалі знають про діяльність лісгоспу!)

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *