Громадськість Рахівщини вимагає від прокуратури стягнути з колишнього голови РДА 43 тисячі гривень (ДОКУМЕНТ)

Днями незаконно звільнена представниками Рахівської ПР працівник РДА виграла суд де їй виплатили кошти за вимушений прогул але Рахівська РДА очолювана представником ЄЦу Медвідем В. не бажає в регресному порядку звернутися до суду до регіонала, колишнього голови Рахівської РДА Андріюка Д.Д. про відшкодування.

Тому голова Закарпатської обласної організації “Справа і честь” Микола Кокіш-Мельник звернувся у прокуратуру Рахівського району з вимогою звернення до суду для вішкодування регіоналом державі 43 тисяч гривень

позов

3 comments

Санітар says:

Капець, дожились, що правоохоронних органів немає а якщо і то переслідують шкурні інтереси!

свідкови says:

Так 9 липня 2013р. начальник відділу освіти Рахівської РДА п.Михайло Клементєв спільно, з так званим, інвестором Ковача зібрав вчителів Богданської ЗОШ щоб наголосити що міні ГЕС в Богданф потрібні.

В кінець робочого часу директор ДП Рахівське ЛДГ Приступа Володимир Михайлович спільно, з так званим, інвестором Ковача на Устеріцькому лісництві зібрав працівників Богданського лісництва, Щаульського лісництва та Устеріцького лісництва і теж “переконували” що міні-ГЕСи в Богдані потрібні!
А також під кінець робочого дня голова села теж збирав виконком сільської ради щоб проштовхувати, так звані, “громадські слухання” щодо дозволу будівництва міні-ГЕС в с.Богдані. Весь склад виконкому не прийшов. Невистачало 1члена виконкому для кворому то прийшлося Ференцу вмовляти члена виконкому Шорбана щоб той голосував по телефону. В нас в парламенті буває кнопкодавство, а в Богданській сільській раді телефонне голосування.
А чому би це така зацікавленість в директора ДП Рахівське ЛДГ Приступи В.М., начальника відділу освіти Рахівської РДА Клементєва М.В. та голови с.Богдана Петра Ференца любою ціною за спорудження міні ГЕСів на Богданській долині???
Нагадую, що місяць тому мешканці Богдана виступили проти спорудження міні ГЕсів!!!

Микола Кокіш-Мельник

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *