Громада Ужгорода вимагає заборонити підняття тарифів на маршрутні перевезення (ДОКУМЕНТ)

31 березня 2015 року в Ужгороді відбулись громадські слухання щодо підвищення тарифів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

Більшістю голосів громади міста Ужгорода головою засідання обрано свободівця Едуарда Леонова та громадського активіста Сергія Мацка.

слуханняЕдуард Леонов запропонував звернутись до прокуратури щодо перевірки правомірності та законності розподілу коштів державного бюджету, виділених місту Ужгороду на компенсацію проїзду пільгових категорій громадян на міських автобусних маршрутах загального користування. Також свободівець подав пропозицію звернутися до міської ради, міського голови та виконавчого комітету щодо дострокового припинення повноваження секретаря Ужгородської міської ради Андрієва Б. Є. у зв’язку з наявним конфліктом інтересів у сфері перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування. «Я, як народний обранець, депутат сьомого скликання та, врешті, небайдужий ужгородець беру на особистий контроль цю ситуацію. Як голова закарпатської Свободи я стверджую, що ми не дозволимо владним бізнесменам обдирати ужгородців!»  –   підкреслив голова ЗОО ВО «Свобода» Едуард Леонов.

Снимок экрана от 2015-03-31 18:13:51

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *