Громада Рахівщини вимагає перевірки підприємств Захарченка

захарченко19 лютого 2014 року о 13.00 в Рахові на Закарпатті відбувся багатолюдний мітинг на підтримку Революції на Майдані.

Громада висунула вимогу до в. о. Голови Рахівської РДА Валерія Сабола, щоб той став на бік народу, і змусила його під тиском написати заяву про відставку. Як відомо, голова Рахівської РДА Андріюк вже два тижні “хворіє” і не кнтактує з громадою. Активісти зажадали проведення позачергових сесій в Рахові та районі. Про це повідомив голова Рахівської районної організації Всеукраїнсбкого об’єднання “Собода” Микола Косівський.
“Активна громада Рахова взяла під пильний контроль ситуацію в районі і активно вимагає від “регіональної” влади переживати за народ, а не служити бандитському режиму. Гуцули зажадали зняти з будівлі готелю “Европа” прапор Партії регіонів, де знаходиться офіс місцевих “регіоналів”. Реакція була миттєвою, бо за кілька хвилин прапора на готелі вже не було, щоб не провокувати народ”. – Зазначив свободівець Микола Косівський.
Після мітингу Рахівський Автомайдан вирушив в Ужгород на нічне чергування в ОДА
і щоб підтримати пікетувальників. Понад 130 активістів Гуцульщини приїхали на 13 авто і 10 мікроавтобусах з різних населених пунктів району. Ніч з 19 на 20 лютого автомайданівці ночуватимуть в споруді ОДА разом з залогою з числа активістів, які залишилися для охорони.
20 лютого частина учасників акції вирушать в столицю на підтримку побратимів. В селі Ділове збирається громадськість, щоб завітати з пікетом на підприємства сім’ї силового міністра Захарченка. “Громада порушили питання щодо підприємств “Трибушани” і Мужіївського золоторудника, які нині належать дружині Захарченка. Вона хоче мати всю інформацію про ці підприємства, які кошти  надходять до місцевого бюджету і, зрештою, яким чином ці підприємства опинилися у власності “регіоналів”. – Повідомив свободівець.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *