Голові Закарпатської ОДА вказали на некомпетентність

губальПро це пише на своїй сторінці у мережі Фейсбук громадський діяч Роман Келемен.

Моя порада – Келемен Романа , моєму земляку Голові Закарпатської ОДА Губалю.
Продивився сюжет це ніяка реклама для голови ОДА – навпаки показує на непрофесійність ОДА та правоохоронців . Сподобався звісно момент , де працівник СБУ каже касиру : продайте квиток цій жінці я вам дам 30 грн за неї . Працівник розуміє , що тут проблема не в касирі , а проблема в управлінні ОДА , яка за це відповідає . А голова ОДА звісно по показав свою безпомічність і він мало на що впливає навіть при потужній підтримці Балоги . Я йому дам пораду як своєму земляку . Василь Іванович , вся проблема в перевезеннях в області це сполошна корупції по виділенню маршрутів та компенсація з бюджету грошей для пільговиків , а все це робить управління ОДА , друге управління, яке дере з перевізників це Управління Соцзахисту ОДА, яке теж обдирає перевізників , реальна компенсація це 30% від виконаних пільгових перевезень може отримують перевізники . На рахунок Закарпатавтотрансу то тут ВИ самі вині , що цей монополіст забиває на ВАС болт . Даю Вам пораду , щоб цей директор не знущався з превізників , пасажирів , та представника президента в Закарпатській області
Послуги, які надає ця структура для перевізників з кожного квитка сягають 30 % плюс штрафи за порушення умов договору перевізниками і ви самі- ОДА нав’язуєте цього монополіста перевізникам при підписанні з ними договору на перевезення. Реальна сума валового доходу цього підприємства сягає 20 мільйонів грн. щорічно .
На цього монополіста управа для вас дуже проста це з 30 %
17 % визначена Мінтрансом за сукупністю різних коефіцієнтів , які надуті по обслуговуванню пасажирів , наявності матеріально-технічної бази …. Вона дуже велика і інших областях це 5- 12 % – Проаналізуйте .
10 % – станційний збір , ці проценти ваше управління Закарпатської ОДА визначило самостійно для цього монополіста і воно теж досить високе . В інших областях 3-5 % від вартості квитка – реальний важіль для Закарпатська ОДА .
3% плата за страхові послуги на страхову компанію цього монополіста , що теж вами може регулюватись .
Отже Василь Іванович , якщо ви приведете ці відсотки до 15 % від вартості від кожного проданого квитка то директор з власником цього монополіста будуть не виходити з вашої приймальні і пригощати всіх пасажирів безоплатною кавою за проданий квиток . Шкода дивитись на безпомічність органів державного управління , ражу ВАМ підбирати професійні кадри в ОДА .

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *