Голова сільради на Закарпатті побив поліцейського

бійка2Вчора, близько 20:20 до стаціонарного посту «Нижні Ворота», де вже другий день працюють патрульні поліцейські Ужгорода та Мукачевого, під’їхала темна «Шкода Октавія». Водій зупинився недалеко від посту, а з автівки голосно лунала музика.

Один з патрульних підійшов до авта, аби зробити водієві зауваження. Водій не відразу відреагував. Під час розмови патрульний відчув різкий запах алкоголю від керманича. Тим часом чоловік, який був на пасажирському місці вийшов з автомобіля і, жестикулюючи, почав сперечатися з патрульним. Поліцейський зробив зауваження і йому та чоловік, від якого теж було чути алкоголем, не реагував, а прохання заспокоїтися його лише ролютило і обурило.

Після короткої розмови та спроби поліцейського усно заспокоїти чоловіка, пасажир просто накинувся на патрульного – наніс кілька ударів у ділянку шиї та грудної клітини, після чого патрульні застосували до нетверезого чоловіка кайданки та викликали слідчо-оперативну групу Воловецького райвідділку поліції. Патрульні з’ясували, що порушником є голова однієї з сільських рад Воловецького району. Міру покарання чоловікові встановить слідство.

Водій відповість за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, – інформує прес-служба патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *