Categories Новини

Федора Харуту обрано Головою Громадської ради при Закарпатській ОДА

громад радаУ середу, 6 березня, в облдержадміністрації відбулося засідання Громадської ради при Закарпатській облдержадміністрації, під час якого було прозвітовано про 2 роки роботи органу та переобрано склад Ради.

Громадську раду при Закарпатській облдержадміністрації було утворено два роки тому на виконання постанови Кабінету Міністрів «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики». Тоді до складу Ради увійшли представники 90 громадських об’єднань. Головою Громадської ради було обрано Федора Харуту.

– Роботу Громадської ради протягом двох років можна охарактеризувати як успішну та ефективну, – звернувся до присутніх під час засідання Федір Харута. – Ми проводили громадські експертизи на високому рівні, сформували галузеві комісії, тісно співпрацювали із профільними управліннями облдержадміністрації. Результатом такої роботи є визнання обласної Ради однією з кращих в Україні.

Під час засідання було обрано новий склад Громадської ради – до її складу увійшло 120 організацій. Головою ради, за результатами голосування, знову став Федір Харута.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *