Єдиний центр тягне в місцеві ради кримінальних авторитетів, вимагачів, шахраїв і скупщиків голосів для Балог

Побіжний огляд кандидатів, висунутих сімейною партією Балог у місцеві ради, викликає питання – в Мукачеві виборців взагалі за дурнів мають? Ось дані із силових структур лише на деяких «достойників» від ЄЦу, котрі хочуть потрапити в обласну, а також Мукачівську міську та Мукачівську районну ради. Серед кандидатів – скупщики голосів для ЄЦу під час попередніх виборів (щодо них була купа заяв від громадян, однак міліція на них не відреагувала). Шахраї, вимагачі, хулігани, п’яниці, сімейні дебошири й просто злодії – ось кого пропонує Єдиний центр у якості облич своєї політичної сили.

 

Кандидати в депутати Закарпатської обласної ради від “Єдиного Центру”

Брецко Мирослав Михайлович (виборчий округ 52, м.Ужгород). 24 березня 2014 року в Ужгороді, будучи помічником-консультантом народного депутата Віктора Балоги, в тиру ФСТ “Динамо” зі своєї зареєстрованої зброї – карабіна зчинив стрілянину. Відкрито кримінальне провадження за хуліганство.

Гісем Юрій Васильович (в/о 46, Тячівський район). У 2011 році взяв у борг 30 тисяч доларів від мешканця м.Києва, які до сьогодні не повернув. Порушено кримінальну справу за шахрайство.

Любімов Олег Вікторович (в/о 6, Виноградівський район), голова Виноградівської райради, держслужбовець 5-го рангу. Зловживаючи службовим становищем, у 2012 році витратив на мобільний телефонний зв’язок 10 тис. 500 грн та на ремонт службового автомобіля марки “Опель” 40 тис. грн. державних коштів. Ця сума дорівнювала половині вартості автомобіля. Порушено кримінальну справу.

Паульо Володимир Дьордьович (в/о 23, Мукачівський район). Неодноразово судимий кримінальний авторитет на прізвисько «Чалий».

Фірка Михайло Іванович (в/о 34, Рахівський район). У 2008 році, перебуваючи на посаді т.в.о. голови Рахівської райдержадміністрації, підписав договір з директором ТОВ “Карпатгідропроект” на виконання проектних робіт з виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт моста по вул.Чугав урочищі Ремітка села Середнє Водяне, який був зруйнований паводком 2008 року. Без проведення розрахунку вартість робіт та складання кошторису безпідставно визначено в розмірі 120 тис. грн., у той час, як згідно висновку судово-будівельної експертизи, у 2011 році вартість таких робіт становила лише 20 787, 60 грн. Порушено кримінальну справу за привласнення або розтрату бюджетних коштів.

Цар Василь Іванович (в/о 18, Міжгірський район). У 2011 році, перебуваючи на посаді головного лікаря Міжгірської районної лікарні, провів реконструкцію та ремонт гаражів Міжгірської РЛ за 2007-2011 роки без відповідних рішень, відповідних дозволів та висновків, що стосуються реконструкції Міжгірської РЛ. Також районній лікарні відсутні договори на виконання робіт з реконструкції та будівництва гаражів Міжгірської РЛ. Відсутня документація про надходження та витрачання фінансових ресурсів на виконання робіт з реконструкції будівництва гаражів.

У 2011 році, перебуваючи на посаді головного лікаря Міжгірської районної лікарні, з порушенням ст. 10 ЗУ “Про відпустки” протягом 2009-2011 років видавав накази про надання відпусток працівникам Міжгірської райлікарні із завищеною кількістю днів відпусток.

 

Ярема Іван Васильович (в/о 19 Міжгірський район). У 2010 році, перебуваючи на посаді голови Міжгірської районної ради, у с.Негровець Міжгірського району ходив від “хати до хати” та пропонував по 50 грн. за те, щоб люди голосували за партію “Єдиний Центр”. Щодо цих фактів було кілька заяв від виборців, однак міліція на них не відреагувала.

 

Кандидати від “Єдиного центру” в Мукачівську міську раду

Деркач Євгенія Михайлівна (в/о 13). У 2012 році в Мукачеві, працюючи дільничною медсестрою Мукачівської ЦРЛ, шляхом складання списків займалась прямим підкупом виборців, роздаючи по 100 грн. кожному виборцю, який зобов’язується голосувати за кандидата в народні депутати України Балогу Віктора Івановича. Щодо цих фактів було кілька заяв від виборців, однак міліція на них не відреагувала.

Жабко Наталія Василівна (в/о 32). У 2012 році у м.Мукачево, працюючи на посаді директора ЗОШ №10, займалась прямим підкупом виборців, роздаючи по 100 грн. кожному виборцю, який зобов’язується голосувати за кандидата в народні депутати України Балогу Віктора Івановича. Щодо цих фактів було кілька заяв від виборців, однак міліція на них не відреагувала.

Іванчо Роберт Йосипович (в/о 33). У 2014 році вкрав у громадянки Іванчо Ганни Богданівної  1970 р.н. (спільно проживають) золотий годинник і каблучку з діамантом (загальна вартість вкраденого 6 тис. грн.).  Відкрито кримінальне провадження.

Йонаш Іван Михайлович (в/о 21). У 2013 році депутат Мукачівської міської ради Йовнаш Іван Михайлович роздавав громадянам продуктові набори та по 100 грн., агітуючи їх голосувати за кандидата в депутати обласної ради Балогу Андрія Вікторовича. Щодо цих фактів було кілька заяв від виборців, однак міліція на них не відреагувала. Крім того, у 2013 році депутат Мукачівської міської ради Йовнаш Іван Михайлович на виборчій дільниці №15010 погрожував фізичною розправою представнику газети “Наша справа”.

Ревуцька Ольга Карлівна (в/о 18). У 2011 році самовільно перешкоджала у користуванні комунальними послугами, обмежувала доступ до хатніх приміщень та користуванні побутовими приладами власному батьку Кіралу Карлу Мартиновичу 1941 р.н. Батько написав на нинішнього кандидата від ЄЦу, свою доньку, заяву в міліцію.

Чорі Василь Васильович (в/о 24). У 2012 році, працюючи на посаді директора ЗОШ №20 м.Мукачева, шляхом складання списків займався прямим підкупом виборців, роздаючи по 100 грн. кожному виборцю, який зобов’язується голосувати за кандидата в народні депутати України Балогу Віктора Івановича. Щодо цих фактів було кілька заяв від виборців, однак міліція на них не відреагувала.

Якимчук Віталій Серафимович (в/о 26). У 2012 році, працюючи на посаді директора ЗОШ №4 м.Мукачева шляхом складання списків займався прямим підкупом виборців, роздаючи по 100 грн. кожному виборцю, який зобов’язується голосувати за кандидата в народні депутати України Балогу Віктора Івановича. Щодо цих фактів було кілька заяв від виборців, однак міліція на них не відреагувала.

 

Кандидати від “Єдиного центру” в Мукачівську районну раду

Андрейко Іван Дмитрович (в/о 7) 21.11.2011, будучи держслужбовцем 8-го рангу 4 категорії (Великолучківський сільський голова), зловживаючи службовим становищем, всупереч інтересам служби видав фіктивну довідку виконкому Великолучківської сільради від 10.06.2011 Курах О.В., про надання останньому дозволу виконкому на проведення торгівлі у с. В.Лучки. Міра запобіжного заходу – підписка про невиїзд. Порушено кримінальну справу.

10.06.2011 І.Андрейко будучи держслужбовцем 9-го рангу 5 категорії (Великолучківський сільський голова) у своєму службовому кабінеті вимагав хабар у сумі 200 доларів США за рішення виконкому сільради с.В.Лучки на наданя дозволу на проведення лоткової торгівлі на території с.В.Лучки. Порушено кримінальну справу.

01.03.2013 у ході виконання окремого доручення по матеріалам досудового розслідування було встановлено, що І.Андрейко, будучи держслужбовцем 4-го рангу 7 категорії (Великолучківський сільський голова), зловживаючи службовим становищем, всупереч інтересам служби з корисливих мотивів та в інтересах третіх осіб в липні 2012 року без рішення членів виконкому с.В.Лучки надав дозвіл на вирубку деревини породи «липа» в кількості 29-х дерев в урочищі «Воробівське», що належить територіальній громаді с.В.Лучки, в результаті чого завдав матеріальні збитки на загальну суму 55050 гривень.

14.01.2013 І.Андрейко, обіймаючи посаду  Великолучківського сільського голови, словесно погрожував фізичною розправою мешканці с.В.Лучки, пенсіонерці (відповідна заява громадянки від 19.01.2013).

 

Ільницький Михайло Михайлович (в/о 17) 02.12.2013 згідно заяви мешканця м.Мукачево, М.Ільницький чинив незаконні дії (переоформляв довідки на комунальні послуги, пошкодив двері на офісному приміщенні громадської організації ветеранів афганської війни).

 

Кентеш Володимир Іванович (в/о 10) 17.09.2007 р. між банком ПАТ «Універсал банк» та В.Кентешем було укладено кредитний договір №11/967К-07, згідно якого В.Кентеш отримав кредит у сумі 21 000 доларів США. Однак, згідно заяви  від 12.02.2013 р. директора департаменту безпеки ПАТ «Універсал банк», В.Кентеш умови договору по погашенню кредиту не виконує.

 

Когутич Тетяна Петрівна (в/о 26) По факту вимагання двома невідомими особами грошей від мешканця с.Н.Коропець, співробітниками УБОЗ УМВС в м.Мукачево під час передачі коштів у сумі 1700 доларів США затримано Т.Когутич та Р.Попадинець, У затриманих вилучено кошти у сумі 1700 доларів США, котрі вони отримали шляхом вимагання. Відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення  передбаченого ч.2 ст.189 КК України.

 

Маринець Ольга Василівна (в/о 3) У жовтні 2012 року, перебуваючи на посаді заступника голови Мукачівської РДА, у робочий час проводила агітацію в підтримку кандидата в народні депутати від партії «Єдиний Центр» по в/о №69 В.Балогу. З даного приводу до УМВС надійшла скарга (15.10.2012).

 

Хохол Іван Васильович (в/о 31) 29.03.2011 р. спричинив тілесні ушкодження (забій м’яких частин обличчя) мешканцю с.Пузняківці В.Тороні (заява з приймального відділення Мукачівської ЦРЛ). Ст. 125 ч.1 КК України.

21.08.2015 І.Хохол спричинив тілесні ушкодження (ЗЧМТ, струс головного мозку) майстеру лісу ДП ЛГ Мукачівське В.Грабу на робочому місці (заява чергового лікаря приймального відділення Мукачівської ЦРЛ). Ст. 125 ч.1 КК України.

 

Нагадаємо, це лише побіжний огляд кандидатів від сімейної партії Єдиний центр. Продовження по кандидатах в інші районні ради буде. Виборцям слід серйозно задуматися, чи голосувати за таких персон і їхню партію загалом.

5 comments

Тут ще дуже мало написано про кандидатів від ЄЦ. Нові обличч нічим не кращі за поперндніх кандидатіа на різних рівнях, району, міста, області. Зокрема по одному лише Мукачову ідуть старі злодіі в законі, тобто депутати які прописалися у міськраді за усі роки гноблення балогами нашого краю. На чолі з мером Лендєлом усі ці паскуди мають сісти за грати, за розкрадання державних грошей у великих масштабах через бюджетні організаціі, підставні фірми своіх ставлеників, керіаників підприємств.
Залякування бюджетникіа зввльненням та скороченняи іщ посад у випадках, коли погляди рлзбігаються.
Приниження та порушення прав людини, знищеня інакомислячих, шляхом законних статей заільнення. Знищення конккрентіа по бізнесу, штучні махвнаціі та дерибан державного майна громади,ліквідація позашкільних закладів освіти, введення платноі медицини, незаконні оборудки із стратегічними обєктами, а саме мукачівський аеродром, архітектурно-істричні памятки, які були вкрадені приватними особами від імені балоги, розкрадання земель, знищення усіх виробничих підприємств Мукачеві, натоміст невіновлено жодного державного виробництва, окрім приватних підпрємств. Мукачево колись славилося хлібзаводом, мясокомбінатом, пивзаводом, маслосирбаза, молокозавод, швейна і трикотажна фабрики, зкл, мукачівприлад, завод керамплитки, ЦУМ, бази бакалія, взкття, одягу, галантереї, усі ласі торгові підприємства міста і у центрі міста та багато іншиз обєктів

Це не увесь перелік, що нахабно відібрав балога зі своіми кандидатами -бандюками від трудвих колективів, просто вкрав у людей, котрі роками трудилися і в один час опинилися на вулиці, це забути не можливо ніколи! Натомість працівників було викинуто на вулицю як собак, а своіх завидівських працевлаштовано. скільки балога людям покалічив життя, відібрав бізнес у конкурентів разом із здоровям, а скільки людей зникли без вісти по сьогодні, ніхто не знає.
І ця потвора балога із своіми однодумцями ще має совість далі відверто брехати народу, вчергове маючи нас за худобу і обіцяти нам “щасливе майбутнє”? Будь він проклятий на віки, він тварь заслуговує на Нюрнберзький трибунал, який судить палачів і катів власного народу! Останні подіі стрвлянини в Мукачеві, які той жє балога намагається спустити на гпльма, говорить про те, що він кримінальний злочинець, разом і Ланьом, блюком.
Злочини не мають терміну давності!

Юрко says:

Добре шо хоть убивць ниє, і наркобаронів.

Юрко says:

Та ко то продав усьо? Дебіли ви ! Тать регіонали то всьо продали і без Балоги, а він ся крайнім упстав. Та шо зробили жулики із регіонів? Нічого кроме того шо всьо пікрали, наркотики коло шкіл продавуть, у Паланку стабільно із ВАЗу продають дітям наркоту, і участковий то видить. Най вас Бог пібє злодіїв.

Тать невсьо єдно ко украв од людей ци ригионали ци балога з боку стояв як божий одувпнчик і сегінина нич не робив, нич не крав, нич не отжимав, никого на улицю не увер, нич не відів, і заводи і фабрики не при ньому украли од людей? Може він вообще на марсі жиє тот балога, не снивбися у страшному сні. Та най і типирь не отравлчє воздух мукачівцям, доста майже 20 років був дволиким янусом, єдно руков давав, а другов одбирав усьо до нитки.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *