Дівєєв-Церковний визначив свою переможницю на Міс Ужгород 2013

ШікутПродюсер «Міс Україна-Всесвіт» запросив взяти участь у своєму конкурсі краси 18-річну Едіту Шікут, а не Анастасію Костич, яка й здобула титул найгарнішої дівчини обласного центру.
 «Я побачив дівчину, яка мені сподобалася і я запросив її до нас на конкурс . Які в неї будуть шанси, побачимо, але з тих дівчат, яких я побачив на конкурсі, то вона сама перспективна. Не скажу, що вона 100% здобуде титул Міс Всесвіту, але в будь якому випадку, перспектива на конкурсах є», – пояснив свій вибір Олексій Дівєєв-Церковний в приватній розмові  вже після конкурсу.

За його словами, проблема регіональних конкурсів, які є відборами до національних у тому, що тут забагато суб’єктивних моментів – вплив спонсорів, депутатів, кумів, родичів та знайомих. «Ось тому й ми збираємося, їздимо особисто, відбираємо людей», – зауважив Олексій.

«Приємно, що в місті, яке не вирізняється якимось великим фінансуванням, а люди живуть так, як всюди зараз у нас в країні, проводяться конкурси краси на дуже хорошому рівні», – додав гість, відзначивши роботу тих, хто створював відео-візитки для конкурсанток.
Джерело:  Мукачево.net

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *