Чопські чиновники “заробили” на дитячому садочку (ВІДЕО)

Про це в мережі Фейсбук повідомляє громадський активіст Лариса Ступак.

4 квітня 2015 року у вихідний день бігом, бігом, бігом, виконуються будівельні роботи у дитячому садочку”Казка”, на який зі слів голови облради Чубірка В.В. вже пішло більше 2 млн грн. Новенька кухня у дітячому садочку вже давно мала працювати. Новенька група давно мала прийняти діточок. Але наша чесна влада так спішила освоювати будівельні гроші, що забула про саме будівництво.

Грім грянув! Прийшла звістка з ДФІ, що перевіряти гроші їдуть інспектори із ОДА. І криси забігались. Бігали-благали начальника фінінспекції бодай трохи відтягнути дату ревізії, що б будівельники встигли добудувати те, за що взяли великі гроші. І ось робота закипіла. Якось треба встигнути до 14 квітня. Час пішов. Термінове будівництво у вихідний день я спробувала зафіксувати на відеокамеру. Зустріла шалений супротив охоронця. З чого б це така істерія?

Для довідки: Цікаво, що більшість будівельних робіт в Чопі здійснювалися ТОВ «Панком», директором якого є НУЖДАК Василь Трохимович, у минулому заступник начальника Ужгородської дистанції цивільних споруд (тепер БУ-5), передчасно звільнений із залізничного транспорту. Проінформовані джерела в правоохоронних органах вказують, що цей пан часто путав державне майно зі своїм власним, за що неодноразово проти нього порушували кримінальні справи. Одним словом, він знає, що таке «відкати» і як при цьому не вляпатись в халепу.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *