Через паління закарпатець вже вдруге ледве не залишився без хати

пожежа9 березня о 17:59 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку у с. Ставне Великоберезнянського району. Власник помешкання в цей час вийшов у магазин.
Загорання помітили сусіди, які, непокоячись за життя господаря, вибили двері в будинок і почали самотужки гасити вогонь. Справу продовжили вогнеборці 2-ї державної пожежно-рятувальної частини, які оперативно прибули на місце події.
Усього до ліквідації пожежі залучалися 1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу. На момент прибуття полум’я вже встигло знищити підлогу на площі 3 кв. м. і частину домашнього майна. Локалізувати загорання їм вдалося о 18:39 і повністю приборкати стихію – о 19:11.
Два місяці тому, у ніч на 14 січня 2016 року, в цьому ж будинку вже виникала пожежа. Її причиною стало необережне поводження власника будинку під час куріння. Найвірогідніше, що цього разу загорання також виникло через згубну звичку чоловіка. За словами самого господаря, він вийшов у магазин і залишив попільничку на ліжку. А коли повернувся, вогонь вже охопив кімнату в будинку.
УДСНС у Закарпатській області

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *