Через маніпуляції конкурсної комісії Павло Федака зняв кандидатуру на посаду директора краєзнавчого музею (ДОКУМЕНТ)

У звязку з тенденційним формуванням складу конкурсних комісій з призначення на посади директорів обласних музеїв, зокрема, на посаду директора Закарпатського краєзнавчого музею, коли створена чисельна перевага членів комісії на користь одного з кандидатів, а також через недотримання терміну подання пропозицій про включення до складу комісій представників громадських організацій відповідно до оголошеного управлінням культури 11 червня 2016 р. конкурсу, заявляю про зняття своєї кандидатури з числа претендентів на посаду директора Закарпатського краєзнавчого музею, – йдеться у заяві одного з претендентів на посаду директора краєзнавчого музею Павла Федаки.

Як приклад шахраювання Павло наводить скріни з сайту управління культури Закарпатської ОДА: 24 липня срок подачі документів для конкурсантів та членів конкурсної комісії становить ще тридцять днів (до 10 липня 2016 р.). За кілька днів адміністратор сайту доповнює заднім числом останній абзац датою обмежуючою подачу заяв від громадських організацій 23 липням. Таким чином чиновники відсікли участь у конкурсній комісії представників крайового товариства “Просвіта” та Товариства охорони пам’ятників, які подали заяви 25 липня.

Можновладцям від культури радимо не дискредитувати керівництво Закарпатської ОДА і здійснювати дії, якими можуть зацікавитися правоохоронні органи.

Раніше “Трибуна” повідомляла: Як стати директором закарпатського музею, або за лаштунками конкурсних перипетій.

photo1(2)музей2музей

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *