Чемпіонат бограчу, як це було (ФОТО)

Останній раз я була в Косино років 15-ть тому. В спогадах збереглась картинка з двома невеличкими басейнами, наповненими теплою, коричневого окрасу термальною водою із специфічним різким запахом. Жодної інфраструктури, зручностей. Однак відвідувачів-відпочивальників – маса.

Спокусившись інтенсивною рекламою Чемпіонату бограчу (угорський національний м’ясний суп) та запрошенням організаторів, разом з іншими журналістами відвідала врешті знову Косино.
Вражена!!!
Чисельні басейни з мінеральною водою, ванни Кнайпа, аква-бари, королівська зала відпочинку, спортивні площадки, розважальні атракціони, масажні кабінети, угорська кухня, розкішний етнічний інтер’єр та екстер’єр – це те, що відкрилось моїм очам. Я потрапила в інший світ. Усюди чистенько, охайні роздягальні та душові, медпункти, уважні працівники, котрі ловлять твій погляд і готові виконувати забаганки гостей. А якщо ще зазначити, що над усім цим вирували пахощі бограчу та запах димку від чисельних вогнищ, на яких впрівали казани зі спокусливою гострою угорською стравою, то можна зрозуміти ту втіху, котру спричинив сьогоднішній захід.

Накупавшись у цілющій воді, поласувавши бограчами та гуцульським баношом, вкрившись засмагою та отримавши естетичне і кулінарне задоволення, поспішаю поділитися враженнями з Вами, оскільки свято продовжується. Сьогодні другий заключний день Чемпіонату бограчу, торжества угорської кухні та народних традицій!

Інна Конар

косино11 косино косино2 косино3 косино4 косино5 косино6 косино7 косино8 косино9 косино10

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *