Брати Балоги не підтримали вибори в Києві

балогиВерховна Рада вчергове провалила призначення виборів мера Києва та Київради.

За відповідну постанову Яворівського проголосували 200 депутатів.

З Батьківщини не проголосували лише двоє Андрій Шевченко та Микола Катеринчук, які, за словами Ар’єва перебувають закордоном у відрядженні.

З УДАРу не проголосували Гурвіц, Паламарчук і Продан. Із Свободи не голосували Сех – вона хворіє, у Мельника не спрацювала картка.

20 з 32 голосів дала фракція КПУ. Але не підтримали вибори зокрема комуністи Симоненко, Мартинюк і Голуб. з ПР не підтримав ніхто.

Нові “тушки” Стаднійчук та Скосар теж не голосували.

Віктор Балога, який любить багато моралізувати та “правильно говорити”, а також його брат Павло також не голосували за цю постанову.

Яворівський своєю постановою пропонував призначити позачергові вибори, через 60 днів з моменту опублікування постанови.

Цю постанову внесли до порядку денного в обмін на провалену 4 квітня постанову про призначення чергових виборів у Києві та після заяв депутатів від ПР, що вони не голосуватимуть за призначення чергових виборів до рішення КС.

Депутат від Свободи Андрій Іллєнко з цього приводу заявив: “Партія регіонів боїться виборів в Києві. Спочатку казали, що неможна призначати чергові вибори, тепер кажуть, що неможна призначати позачергові. Потім скажуть, що взагалі не можна призначати будь-які вибори”.

Якби постанову прийняли у вівторок, вибори б мали пройти 16 червня.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *