Берегівських школярів готують до війни (ФОТО)

30 квітня зранку у кожній школі було проведено спеціальний урок цивільної оборони. А у ЗОШ № 1 він був особливим, адже щороку один із навчальних закладів міста стає майданчиком для демонстрації основ цивільної оборони.

Так, спочатку учні усіх класів послухали інформаційну лекцію про правила безпеки у різних ситуаціях. Далі пролунав тривожний дзвоник, що сповістив про негайну евакуацію і школярі організовано покинули приміщення школи, вибігши на її подвір’я. Для цього учням знадобилося 3 хвилини.

Вже на відкритому майданчику з участі місцевих рятувальників юнаки змагалися на швидкість у застосуванні спецодягу, протигазів. Дівчата ж під наглядом фахівців забинтовували уявні рани та накладали шини на інсценовані переломи кінцівок. «Потерпілих» навіть поміщали у карету швидкої допомоги.

Під час такого уроку цивільної оборони школярі мали корисну нагоду оцінити спецтехніку, а також продемонструвати тематичні стінгазети. А для директорів шкіл Берегова, які були гостями на відкритому заході, опісля було проведено спеціальний семінар.

оборона3 оборона2 оборона оборона4beregszasz.com.ua

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *