Categories Новини

Берегівського міліціонера на хабарі затримали колеги

хабарі10 серпня в смт Батьово Берегівського району працівники відділу внутрішньої безпеки в Закарпатській області ДВБ МВС України спільно з працівниками Берегівської міжрайонної прокуратури затримали дільничного інспектора міліції, який отримав хабар у розмірі 3400 гривень.
Днями до відділу внутрішньої безпеки закарпатської міліції звернувся 18-річний житель Берегівського району та повідомив, що «дільничний» за попереднім зговором з слідчим райвідділу вимагає у нього хабар у розмірі 4500 гривень за непритягнення його та товариша до кримінальної відповідальності за фактом нанесення тілесних ушкоджень двом громадянам України.
Дане зверненняя було прийнято до провадження за ознаками ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище).
Дільничного інспектора міліції затримано на гарячому в момент отримання частини грошей, а саме 3400 гривень. Підозрюваного поміщено в ізолятор тимчасового тримання.
– Керівництвом міністерства та УМВС, зокрема, перед службою внутрішньої безпеки поставлені конкретні завдання по очищенню міліцейських рядів. Так, з початку року працівниками ВВБ Закарпаття відкрито 5 кримінальних проваджень щодо хабарництва серед особового складу, за якими з органів внутрішніх справ звільнено 6 «нечистих» на руку співробітників міліції. За негативними мотивами різного характеру тільки у 2013 році загалом звільнено 13 тепер уже колишніх міліціонерів, – коментує ситуацію в.о. начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Василь Буковчаник. – Самоочищення закарпатської міліції від перевертнів у погонах, від людей випадкових триватиме й надалі.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *