Берегівські вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку

пожежаПізно ввечері 14 січня в Берегові на вул. Л.Українки сталася пожежа в одноповерховому житловому будинку. Власниці помешкання вдома не було – близько 19:00 вона виїхала в інше місто. Її син, який живе поруч, помітив мерехтіння у вікні. Передчуваючи недобре, чоловік відкрив двері до будинку й побачив, що приміщення наповнене димом. О 23:10 він подзвонив до оперативно-рятувальної служби, пише У ДСНС України у Закарпатській області.

На місце події оперативно прибули два відділення вогнеборців 12-ї державної пожежно-рятувальної частини. Діяти слід було швидко, аби вогонь не поширився із кімнати на решту житлового будинку. Вже о 23:18 пожежу вдалося локалізувати й о 23:47 – повністю ліквідувати.

Що стало причиною появи вогню – з’ясовують правоохоронні органи. Наразі ж відомо, що загорівся матрац, який стояв припертим до стіни за 5 см від кахельної пічки. Імовірно, із нього полум’я перекинулося на розташовану поруч шафу й інші меблі. Внаслідок пожежі вогонь знищив частину домашнього майна, серед якого матрац, шафа, телевізор, музичний центр. Крім цього, було пошкоджено стіни, підвісну стелю, двері, вікно і внутрішнє оздоблення кімнати. Завдані збитки встановлюються.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *