Берегівчанин на околиці міста висадив міні-плантацію конопель

конопліЗавдяки інформації дільничного інспектора, у Берегово з незаконного обігу, було вилучено наркотики вартість яких за цінами «чорного ринку» складає понад 7 тисяч гривень.

Інформація про те, що на земельній ділянці поблизу міста Берегово хтось вирощує наркотичні рослини, коноплі  надійшла до дільничного інспектора міліції Берегівського райвідділу капітана Андрія Луціва.

При перевірці вказана інформація підтвердилася. Коли правоохоронці підійшли до незаконного наркотичного посіву, чоловік як раз доглядав за рослинами.

«Агрономом» виявився 49-річний місцевий житель. Як з’ясували працівники міліції, чоловік висадив посів конопель та в подальшому, протягом кількох місяців доглядав за ними. Таким чином зростив 8 нарковмістимих рослин, з яких в подальшому мав намір виготовити марихуану для власного вжитку.

При огляді на місці посіву також було виявлено, згорток речовини схожої на марихуану вагою 7 грам.

Таким чином завдяки з незаконного обігу було вилучено наркотики вартість яких за цінами «чорного ринку» становить понад 7 тисяч гривень.

– Відносно берегівця слідством розпочато кримінальне провадження за ст.309 «Незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту»,- повідомляє начальник Берегівського райвідділу міліції Василь Рябінчак. – відповідно до санкції даної статті, максимальним покаранням яке чекає на затриманого є обмеження волі на строк до трьох років.

Вилучені рослини та речовину направлено на експертне дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, повідомляють у Берегівському РВ УМВС.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *