Балога замалював борди з “наїздом” на Януковича

Через вказівку Віктора Балоги у Мукачевому замалювали фарбою усі білборди з закликом до президента віддати громаді міста 24 мільйони гривень, заблоковані казначейством.

борд

Подія сталася уже на наступний день після розміщення їх по місту.

Послання до глави держави з вимогою віддати громаді міста 24 мільйони гривень, заблоковані казначейством, з’явилися у п’ятницю, а замалювали  їх в ніч з суботи на неділю.

Окрім звернення про повернення коштів, на бордах ішлося і про сфери та напрямки, які залишилися без фінансування уже понад рік: водоканал, зведення нового будинку культури, освітлення вулиць міста, облаштування дитячих майданчиків та парків.

Авторство білбордів приписують Віктору Балозі, який незважаючи на те, що підтримував Януковича на президентських виборах, не зміг задовольнити свої амбіції і після кількарічного перебування в уряді Азарова подався у самостійне плавання критикуючи своїх колишніх патронів.

Достеменно невідомо чому Балога вирішив замалювати усі борди але певного успіху у інформаційному полі він уже досяг і тому, очевидно, вирішив більше не дражнити владу.

борд2 Борд

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *