Балога у Хусті програв Степану Деркачу

равкоціПроміжні вибори до Хустської міськради завершилися. За результатами підрахунку голосів, кандидат від Партії регіонів Єва Раковці здобула  перемогу, а від так представлятиме інтереси жителів Хуста органі місцевого самоврядування.Партія Балоги ЄЦ, яка висунула “єдиноцентриста” Івана Бучка та “Фронт змін” в особі Романа Щербана потерпіли колективне фіаско. Словом, день з 31 березня на 1 квітня не був фартовим ані для балогівців, ані для так званих опозиціонерів.
Результати:
Єва Раковці – 260 голосів;
Роман Щербан – 244;
Іван Бучок – 167.
Треба зазначити, що під кінець голосування місцеві чинуші від балогівської кишенькової партії “Єдиний Центр” ловили біля дільниці людей та пропонували за голос 400-450 гривень.  Жителі міста над Тисою довели: не всіх можна купити брудними грішми.
До речі, цими виборами балогівський ЄЦ та мер Кащук і хотіли показати  депутату Закарпатської обласної ради Степану Деркачу, під патронатом якого балотувалася Єва Раковці, що вони є повноправними господарями Хуста.

Та не так сталося, як гадалося. ЄЦ своїми діями відібрав голоси у опозиційного кандидата, а на своїй політичній кар’єрі у м.Хуст поставив жирного хреста.

Очевидно, що мер Кащук навряд чи добуде свою каденцію до кінця і незабаром його чекатиме гучна відставка.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *