Балога так і не дочекався повені

балога3Цікаво складається політичне життя на Україні та Закарпатті, виявляться,якщо комусь погано то іншим це за щастя. Деякі опозиційні партії та Балога з нетерпінням чекали, що цієї весни у краї буде масштабна повінь але  вони її так і не дочекалися.
Як повідомив у приватній бесіді  один із лідерів опозиції  вони готували інформаційну війну проти нинішньої влади Закарпаття. Повінь мала стати причиною масової політичної атаки на губернатора Закарпаття Олександра Ледиду та начальника управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослава Щербея.
Опозиційні сили  готувалася звинуватити владу у неспроможності протистояти паводку та вимагати відставки цих двох неугодних їм керівників.
Та згідно повідомлення Гідрометцентру минулої доби по області пройшли дощі, на високогір’ї – мокрий сніг, 2-14 мм. На більшості постів відмічалось незначне зниження рівнів води. Вдень в регіоні очікуються дощі, місцями грози. На річках, за виключенням нижніх течій Боржави, Латориці та Тиси, можливе підвищення рівнів на 0.2 – 0.5м.

Новини Закарпаття

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *