Балога сватає Щадея на закарпатську “Самопоміч”

щадейБалоги розуміють, що пішли у Верховну раду і область буде важче контролювати з відстані в понад 800 кілометрів. Але треба вже готуватися до місцевих виборів. Іти на них «Єдиним центром» – не варіант, бо закарпатці вже добре знають, хто такі ЄЦуни. Тому Балоги вирішили застосувати відому практику – підплатити чи взяти під свій контроль усі можливі політичні сили. Мовляв, а хто буде знати, що за ними стоїть?

Перша ластівка вже є – цими днями стало відомо з конфіденційних джерел, що в Синяку вирішили взяти під свій контроль «Самопоміч». На посаду керманича вже й особу підібрали – відомого яйцемета Вітю Щадея. Бо він нібито найкраще підпадає під ідею. Розроблена вже й схема заміни нинішнього голови закарпатської обласної організації, юристи її доопрацьовують. Втілювати хочуть починати буквально за тиждень-два.  Тож якщо раптом Щадей очолить закарпатську «Самопоміч» – будьте певні, то Балога прибрав її до рук.

clipnews.info

1 comment

патріот Закарпаття says:

Не для того народ України голосував за партію “Самопоміч”, щоб такі щури як В.І.Балога своїх пацюків туди пхали. Цього “Самопоміч” не допустить. Там місця таким шахраям як Балоги та їм подібним немає бути ніколи, там мають бути чисті, незаплямовані, патріоти України!!!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *