Балога назвав закарпатців маргіналами з налитими ненавистю очима

балогаВіктор Балога зробив неадекватне порівняння входження Закарпаття до складу України з подіями на Сході нашої держави.

 

“Те, як зараз російські війська від’єднують Схід від України, дуже нагадує, як радянські війська приєднували Закарпаття до СРСР. Зараз – ГРУ, тоді – СМЕРШ. Але є одне спільне: і тоді, і нині інструментом політико-географічних комбінацій є малоосвічена, асоціальна, напівпритомна публіка. Простіше кажучи, маргінали з налитими ненавистю очима. Цією масою легко маніпулювати. Як і легко використати чи то живим щитом, чи то гарматним м’ясом. Тому, дуже важливо, щоби мирно і масово піднімалися усі громади Сходу – ті люди, на яких тримається суспільство, хто готовий відстоювати свою позицію, аби їхню долю не вирішувала купка маргіналів”, – зауважив Віктор Балога.

Як відомо, головною мрією Балоги є створення в межах Закарпаття сепаратистського автономного утворення.

2 comments

актор says:

а ще маргіналів дуже легко скуповувати за копійки забув сказати мабуть

пенсіонер says:

…но то верх цинізму і лицемірства. Один із основних розкрадачів державних коштів, нищівників екології Закарпаття, корупціонер- щось там лопоче про совість, гідність, честь? Балога В.- злочинець! І повинен сісти за грати! То ж допоможемо йому! Друкуйте матеріали, які є підставою для звернення громади в прокуратуру, суд до арешту цього “благодійника”!!! Якщо не ми, то хто дасть по рукам закарпатській мафії.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *