Балога хоче “ручних” силовиків для Закарпаття

балога іванВ Києві же кажуть, що контроль земляків на місцях не впливає на нечистоплотних чиновників та керівників різних рівнів.

«Аргумент Балоги про призначення прокурора із Закарпаття – це не аргумент. Це емоції. Так справи не вирішуються. Коли є емоції у таких питаннях – це погано. Давайте використовувати принцип нормального суспільного діалогу. Тільки так можна досягти компромісу», – заявив заступник голови Адміністрації Президента України Ігор Гринів.

Сьогодні, 4 жовтня, відбулося офіційне представлення голови Закарпатської обласної адміністрації Василя Губаля. Указ президента Петра Порошенка зачитав заступник голови Адміністрації Президента України, Ігор Гринів. Ігор Олексійович привітав голову ОДА з призначенням, побажав успіхів та висловив сподівання, що Василь Іванович почне успішно втілювати президентські реформи в життя. Зокрема, відзначив Ігор Гринів, йдеться про боротьбу з корупцією на всіх рівнях та європейський вектор державної політики.

Голова обласної ради Іван Балога під час вітального слова також побажав успіху новопризначеному голові ОДА та звернувся до заступника Глави Адміністрації Президента з несподіваним проханням: дати Закарпаттю місцевого прокурора. А заступник міського голови Чопа, Ольга Бізіля попросила розглянути таке саме питання щодо керівника обласної міліції Сергія Шаранича.

У відповідь Ігор Гринів зазначив, що Президент знає про таку ситуацію в області, але наголосив, що варто акцентувати на тому, що всі ми українці, і особливо важливо пам’ятати це тепер, коли Україна перебуває у стані війні. Також, пояснив Ігор Гринів, на жаль, не завжди контроль земляків на місцях якось впливає на нечистоплотних чиновників та керівників різних рівнів.

Про Захід

4 comments

даша says:

Балогам время самым уйти на мусорник истории, иначе народ поможет сам вынести, толпа это великая сила.

Батурина Елена says:

Блондинистая крыса Бизиля помолчала бы уже. Ехала в АТО- не доехала. Шаранич ей мешал?

Сектор А says:

Бізіля? Юй-юй-юй!

ЇЇ ж 26 серпня проводжали медиком-добровільцем у АТО. Чи то її там вже застрелили і в ОДА базікала бізіліна реінкарнація?

Володимир says:

А чому б і не призначати таких посадовців із “місцевих” (тим паче , що межі визначення “місцевих” розмитими є, на кшталт: Що легітимніше, – місце фактичного проживання, чи місце реєстрації проживання згідно відмітки у паспорті громадянина?).Варто було б додати одну вимогу: у випадку хоча б одного прфесійного проступку з боку цього посадовця, цей “фахівець” позбавляється негайно своєї займаної посади, звання, рангу і буде змушений починати свою кар’єру з “чистого листа”, хіба що залишити дійсним диплом про вищу освіту (якщо він попередньо видавався цій особі), та до нього не може бути застосована ротація (в іншу область, наприклад). Механізм контролю та виконання – в руки люстраційного комітету на місцях!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *