Ані Лорак нема місця на Срібній землі– нардеп Леонов

леоновНаціоналістична та патріотично налаштована молодь Закарпаття виступає з чіткою вимогою боронити край від всяких кремлівських прихвоснів і проведення концертів у Закарпатті одіозних співунів, що призводить до дестабілізації ситуації на українській землі. Одеські події привернули увагу закарпатської громадськости, яка вимагає від влади не допустити на місці концертів таких сумнозвісних “діячів культури”.

З цього приводу свою думку також висловив народний депутат України, уповноважений парламентської фракції Всеукраїнського об’єднання “Свобода” в Закарпатській області Едуард Леонов, який перебуває в краї з робочим візитом.

“На тлі героїчної боротьби синів Закарпаття та всієї України з терористами та кремлівськими окупантами деякі особи обслуговують агресорів, проводячи розважальні концертні тури на тимчасово окупованих територіях багатостраждальної української землі. Такі, як Куєк, є наглядним прикладом безпринципности та зрадництва, адже cвоєю безсоромною поведінкою вона допомагає кремлівським окупантам, сіє розбрат та провокує безлад. Їй нема місця на Срібній землі!” – заявив Едуард Леонов.

Прес-служба Закарпатської обласної організації ВО «Свобода»

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *