Активістів закарпатського “Спецконтролю” посадили під домашній арешт (ВІДЕО)

22 липня Ужгородський міськайонний суд розглянув клопотання правоохоронців щодо обрання міри запобіжного заходу двом представникам громадської організації “Спеціальний контроль”, які підозрюються правоохоронними органами у вимаганні, вчиненому за попередньою змовою групою осіб. Підозрювані відкидають усі звинувачення, заявляючи про провокацію.

Активістам обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, на вказаних осіб покладено обов’язок цілодобово не покидати житло, в якому вони проживають.

За матеріалами відділу комунікації поліції Закарпатської області

комовці

1 comment

уйна says:

сі хлопці што попалися-так їм і треба! каждого вимогатєля за грати. Попзирайте, де тих хаьбарників ниє.У генпрокуратурі мільйони, діаманти, золото, валюту прямо у кабінетах на гарячому імили, митники гребуть, міністерства гребуть за любу довідку, документ, експеритизи, ліцензіїї, сертифікати тощо. нгачальників державних служб держави затримують, губернаторів, чиновників затримують А тут велику америку открили… но попалися бо падкі на гроші. най їх судіть.
але спецконтроль єден із журналістів, які не дали справу Балаж надії із аграрного, супер шахрайки і аферистки, її дочки вбивці бокторки із ЦРЛ балаж Наталії не дали спустити на тормоза! постраждалі 12 років судяться за торжество справедивості у наших судах, прокуратурах. такі тварі як балажки кормили роками і дикутвали їм свої умови.
у любій череді найдеся корова яка засере усю череду.
спецконтроль далі тримайте свою лінію! вони єдині хто викриває нечесних правоохороніцв, митніків, прикордонників, суддів, прокурорів!
а хабарників під суд, який має довести їх винуватість!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *