Мукачево на останньому місці в області за призначенням населенню житлових субсидій

Мукачево-ратушаМукачево займає останнє місце в області за призначенням житлових субсидій. У всіх районах та містах обласного значення Закарпаття управління соціального захисту населення вчасно опрацьовують 100 відсотків особових справ сімей, які можуть отримати субсидію, проблеми виникають тільки в Мукачеві.

Незадовільна робота міського управляння соцзахисту ставала предметом розгляду Мінсоцполітики та облдержадміністрації. Минулого місяця Геннадій Москаль своїм розпорядженням рекомендував Мукачівській міськраді до 10 жовтня забезпечити 100-відсоткове опрацювання особових справ щодо призначенню населенню субсидій за травень – вересень цього року.

Однак станом на 20 жовтня в Мукачеві опрацьовано тільки 38 відсотків справ за заявами липня. Натомість розгляд справ за серпень і вересень навіть не розпочато. У результаті маса мешканців Мукачева досі не знає, чи отримують житлові субсидії. По всіх інших містах обласного значення та районах Закарпаття особові справи щодо призначення субсидій за липень – вересень опрацьовані на 100 відсотків.

1 comment

фатів says:

зато начальниця зотова і заступниця бандурчак розголосили на увесь світ що їх заказав Москаль і вони знають хто від його імені це замовлення виконує і шо вони роблять країну кращою, допомагають вижити людям у злиднях, а вони потужна команда молодого мера, най ефективніше управліня у міськвиконкомі і їх заказали!
уувони просто узурпували владу у своєму маленькому кенязівстві і думали, що вони нікому не підзвітні тим більші з їх слів усяким там псевдожурналістам і активістам. але ж так не має бути і так не буде,
зотова це тоюі не ТСН 1+1, а це державна служба, на яку ти не вчилася і не валовшна робити, іди учити дітей у школу, або краще займайся тим, що у тебе вдається краще писати пасквілі і зводити інтриги, плітки на брехні.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *