Працівники поліції кинули напризволяще осіб, які постраждали в “смертельній” ДТП на Рахівщині

Про це “Трибуну” повідомляє депутат Рахівської районної ради Микола Кокіш-Мельник.

Раніше наше видання повідомляло, що у смт. В.Бичків Рахівського району сталася ДТП з фатальними наслідками. 37-річний житель села Б.Церква, керуючи автомобілем  на чеських номерах, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем “Фольксваген Поло”. За кермом останнього перебував 51-річний житель Білої Церкви, який віз чотирьох своїх родичів. Серед них була й трирічна дівчинка, внучка водія.
Дитина від отриманих травм померла в кареті “швидкої” дорогою до лікарні. В лікарні опинилися водій і пасажири “Поло”, а також пасажир “Форда”. За висновком лікарів, водій “Мондео” перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримано й поміщено в ІТТ. Машини доставлено на спецмайданчик поліції.

За інформацією Миколи Кокіш-Мельника 31 березня 2016р., в селищі Великий Бичків працівники Рахівського ВП ГУНП в Закарпатській області переслідували автомобіль “Форд Мондео”,  який під час погоні спричинив ДТП із загибеллю 3-х річної дитини і 6-ма потерпівшими середньої важкості!

Працівники поліції побачивши ДТП навіть не зупинились, не надали першу медичну допомогу потерпівшим і просто втекли із місця ДТП, стверджує депутат Рахівської райради.

ДТП5

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *