Закарпатська активістка виставила за двері прокурора внутрішньої безпеки ГПУ (ВІДЕО)

боянЗакарпатський правозахисник Лариса Ступак попросила вийти прокурора Генеральної прокуратури України  Бояна Петра Васильовича (представник внутрішньої безпеки ГП). 

Активісти ГО “Снк-Чоп” прибули на прийом до першого заступника Генерального прокурора України
Севрука Ю.Г. в його прийомний день. Однак, той чомусь прийом не здійснював, замість нього послухати ходоків з периферії прийшли заступники відділів та недолюстрований прокурор Боян П.В., який вислуховує активістів вже вдруге. Задає багато питань. Обіцяє розглянути скарги ” всебічно та неупереджено”… Насправді, він просто винюхує призвіще того прокурора на кого поступила скарга. Жодного відношення до розгляду скарг заявників цей хитрий лис не має. На питання, навіщо він приходить слухати , дядько відповіді не мав. Тому, йому і вказали на двері, – зазначила правозахисниця.

Через злочинну бездіяльність та ігнорування елементарних вимог чинного законодавства правоохоронцями, Лариса Вікторівна перетворилася на на “нічний кошмар” для прокурорської братії України.

 

1 comment

Этой женщие нет равных среди правозащитников в области. Ее не сломать никому! Это женщина, которая не то что наступает на пятки ворам в законе, извращенцам в мантии и прокурорам-хамам, судьям, ментам бывшим, чиновникам коррупционерам и всякой нечисти. Эта симпатичная женщина даст по зубам любому подлецу, который посягнул на права человека!
Ее знания в юриспруденции и в законах Украины впечатляют, ето кладезь информации и образованности. И конечно упорства, мужества и силы воли ей не занимать!!!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *