Закарпатська активістка просить врятувати Україну від нової поліції (ВІДЕО)

Ступак ЛВже майже рік правоохоронні органи Закарпатської області “футболять” справу про побиття нетверезими депутатами Чопської міської ради громадських активістів. Про це в повідомляє громадський активіст Лариса Ступак.

29.12.2015 р. Ужгородська ОНОВЛЕНА поліція проводить слідство по нападу у приміщенні Чопської міської ради  п’яних в хлам депутатів місцевої ради Дохняка Ігора та Фомичова Михайла на членів громадської організації.

Слідча Дана Белякова працювала у поті чола свого майже рік і напрацювала… аж 21 аркуш справи. ЖОДНОГО з свідків подій не допитано за рік! Протоколу огляду відеодоказів у справі немає. Самих відеодоказів , які надавались заявником також у справі немає. Є єдиний протокол допиту за рік! ЄДИНИЙ. Мене допитано у якості потерпілої 06.04.2015 року, але через місяць, 20.05.2015 року, слідча Белякова виносить постанову про відмову у визнанні мене потерпілої . Це просто унікальний слідчий прийом. Потім, 27.05.2015 р. слідча справу закриває. Через місяць процесуальний прокурор Вовканич С.М постанову про закриття справи скасовує і… на тому слідство закінчилось.

За рік не допитано ЖОДНОГО з депутатів- синяків-нападників,
ЖОДНОГО свідка по справі, крім мене.

Що б їх чорти забрали з таким слідством, паскуди недоразвинуті! Звідки їх набирають у нову поліцію таких?


1 comment

це сильна і мужняжінка, яка самотужки бореться з корумпованою владою! РЕСПЕКТ!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *